Uthyrning

Hyr tält, möbler, porslin och tillbehör hos oss. Er upplevelse är vårt jobb.

Vår service erbjuder allt som krävs för att skapa enastående, minnesvärda upplevelser för dina fester och evenemang. Genom att hyra partytält, möbler, porslin och andra tillbehör från oss kan du skapa en helt perfekt miljö för ditt evenemang. Låt oss hjälpa dig att skapa magiska stunder som du och dina gäster aldrig kommer glömma!

Hyra möbler, porslin och tält till festen

Hos oss på 247 Event kan du hyra ett brett utbud av produkter som kommer att göra din fest eller konferens till något speciellt. Vi har allt från dekor, rekvisita, bord/stolar, tält, porslin, miljöbelysning, ljud- och ljusteknik som kommer att ge ditt event en unik och stämningsfull miljö.

 

  • Porslin
  • Glas/karaffer
  • Bord/stolar/bänkset
  • Tält
  • Belysning/ljusslingor/kristallkronor
  • Scen & podie
  • Ljud & Ljus

Företagsevent – tips och idéer för ett lyckat arrangemang

Ett företagsevent är en unik möjlighet att överföra värderingar och förmedla visioner. Dessutom är det ett utmärkt sätt att öka deltagarnas medvetenhet om ett företags eller en organisations framtidsplaner och nya initiativ. För att förhöja upplevelsen kan man komplettera eventet med olika roliga aktiviteter och att servera god mat och dryck är ett måste för att göra eventet till en lyckad tillställning. Låt ditt företagsevent bli ett tillfälle där dina deltagare kan uppleva en välarrangerad och minnesvärd tillställning, som kommer att göra skillnad!

Aktiviteter vid företagsevent

Ett företagsevent är det perfekta tillfället att fira framgångar och sätta igång nya projekt. För att höja stämningen på eventet kan man bjuda på underhållning, mat och dryck samt olika typer av aktiviteter. Genom att dela en upplevelse tillsammans kan man skapa ett minnesvärt event som gör att stämningen blir härlig och positiv. Om ni söker något riktigt speciellt kan ni prova på en vinprovning, åka helikopter eller gå en stadsvandring. Det är ett perfekt sätt att skapa något unikt samtidigt som ni får uppleva något nytt!