Catering

Fira ditt nästa evenemang med smakfull catering från 247 Event!

Vi lovar att göra din fest till ett minne för livet genom att erbjuda en personlig service och mat av hög kvalitet. Vi tar hand om alla detaljer från planering till dukning och servering, så att du kan fokusera på att njuta av din fest. Vår mat tillagas med omsorg och hänsyn till råvarorna, för att ge dig och dina gäster en otrolig smakupplevelse!

Vilken catering behöver du?

Fira ditt nästa evenemang med smakfull catering från 247 Event! Vi lovar att göra din fest till ett minne för livet genom att erbjuda en personlig service och mat av hög kvalitet. Vi tar hand om alla detaljer från planering till dukning och servering, så att du kan fokusera på att njuta av din fest. Vår mat tillagas med omsorg och hänsyn till råvarorna, för att ge dig och dina gäster en otrolig smakupplevelse!

 

  • Bröllop
  • Student
  • Födelsedagsfester
  • Företagsevent
  • Uthyrning av porslin, stolar, bord mm

Bufféer, mingelmat och plocktallrikar

Vi erbjuder mängder av olika bufféer med det allra bästa från våra lokala producenter! Vi serverar allt från det klassiska julbordet till vegetarisk buffé och Italienska delikatesser. Vi erbjuder även catering med plocktallrikar och mingelmat, för tillfällen som exempelvis studentskivan eller andra mingel.

Färdigkomponerade menyer

Firar du ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller ett jubileum? Vi har allt du behöver för att göra det extra speciellt! Vi erbjuder tre- och fyrarättersmenyer som är komponerade med omsorg och tillagade med de bästa råvarorna. Få ett minnesvärt evenemang med våra färdigkomponerade menyer!