Catering

Med catering från oss på 247 event kommer din fest garanterat bli lyckad!

Vi erbjuder catering med fokus på ett personligt engagemang och riktigt bra mat. Vi kan hjälpa dig med allt från planering till dukning och servering! För oss är det viktigt att maten tillagas med glädje, respekt och kunskap om råvaran.

Vilken catering behöver du?

Vi serverar mat och dryck till de flesta evenemang och fester i olika miljöer. Bland annat ordnar vi catering till student, bröllop och julmiddagar. Vi kan leverera allt från lunchcatering till olika sorters bufféer, mingel- och plockmat, såväl som färdigkomponerade menyer.

 

  • Bröllop
  • Student
  • Födelsedagsfester
  • Företagsevent
  • Uthyrning av porslin, stolar, bord mm

Bufféer, mingelmat och plocktallrikar

Vi erbjuder mängder av olika bufféer med det allra bästa från våra lokala producenter! Vi serverar allt från det klassiska julbordet till vegetarisk buffé och Italienska delikatesser. Vi erbjuder även catering med plocktallrikar och mingelmat, för tillfällen som exempelvis studentskivan eller andra mingel.

Färdigkomponerade menyer

Planerar du ett större evenemang som bröllop eller jubileumsfirande? Då är våra färdigkomponerade menyer alternativet för dig! Vi erbjuder tre- och fyrarättersmenyer som är noggrant komponerade och tillagas med bra råvaror.