Företagsevent

Personalen är den viktigaste resurs man har som företag.

Vid företagsevent hör det till att man gör något roligt, kanske någon aktivitet eller en ny upplevelse. Här får du förslag på några av våra mest populära kategorier med aktiviteter som brukar vara uppskattade vid ett företagsevent.

Konferens, Kick-off och Resor.

Personalen är den viktigaste resurs man har som företag. Se till att ta hand om dem väl. Vi på 247event hjälper gärna till med detta. Låt oss vara med och planera er nästa konferens, kick-off eller resa. Vi har mängder av idéer och en hel del erfarenhet på vad man kan hitta på och diskuterar gärna fram ett bra koncept tillsammans med er. Ni kan välja om ni vill att vi ska ha hand om hela processen eller utvalda delar. Kontakta oss så tar vi fram något som passar just er.

  • Matlagningsaktivitet
  • Uppdrag & rollspel
  • Guidade turer
  • Båt & fiske
  • Öl- & vinprovning
  • Mordgåta

Företagsevent – tips och idéer för ett lyckat arrangemang

Ordet event är hämtat från det engelska ordet för evenemang eller händelse. Ett företagsevent är ett specialarrangemang som ofta är ett led i en intern eller extern marknadsföring. Ett företagsevent kan fungera som en överföring av värderingar och idéer, för att påverka deltagarnas intresse och öka deras kunskap och förståelse för till exempel ett företags eller en organisations framtidsplaner eller nya satsningar. Ett företagsevent är alltid en trevlig och uppskattad tillställning. Företagseventet blir även mer minnesvärt och roligt om man kompletterar med olika roliga aktiviteter!

Aktiviteter vid företagsevent

Företagseventet sker ofta med stämningshöjande inslag i form av underhållning och catering av mat och dryck. Ett internt företagsevent avslutas ofta med mingel och kanske dans, olika aktiviteter kan även vara ett trevligt inslag. Att ha någon rolig aktivitet vid ett företagsevent höjer stämningen på eventet och gör det ännu roligare för deltagarna. Genom att göra olika aktiviteter tillsammans blir stämningen uppsluppen och positiv. Ert företagsevent blir även med minnesvärt om man tillsammans provar på något nytt, varför inte ha en vinprovning, åka helikopter, eller gå en stadsvandring.