Uthyrning

Hyr tält, möbler, porslin och tillbehör hos oss. Er upplevelse är vårt jobb.

Hyra möbler, porslin och tält till festen

Hos oss på 247 event kan du hyra alla typer av produkter till ett event, en fest eller konferens. Du kan hyra både dekor, rekvisita, bord/stolar, tält, porslin, miljöbelysning, ljud- och ljusteknik. 

  • Porslin
  • Bord/stolar
  • Tält
  • Ljud & Ljus

Företagsevent – tips och idéer för ett lyckat arrangemang 

Ordet event är hämtat från det engelska ordet för evenemang eller händelse. Ett företagsevent är ett specialarrangemang som ofta är ett led i en intern eller extern marknadsföring. Ett företagsevent kan fungera som en överföring av värderingar och idéer, för att påverka deltagarnas intresse och öka deras kunskap och förståelse för till exempel ett företags eller en organisations framtidsplaner eller nya satsningar. Ett företagsevent är alltid en trevlig och uppskattad tillställning. Företagseventet blir även mer minnesvärt och roligt om man kompletterar med olika roliga aktiviteter!

Aktiviteter vid företagsevent

Företagseventet sker ofta med stämningshöjande inslag i form av underhållning och catering av mat och dryck. Ett internt företagsevent avslutas ofta med mingel och kanske dans, olika aktiviteter kan även vara ett trevligt inslag. Att ha någon rolig aktivitet vid ett företagsevent höjer stämningen på eventet och gör det ännu roligare för deltagarna. Genom att göra olika aktiviteter tillsammans blir stämningen uppsluppen och positiv. Ert företagsevent blir även med minnesvärt om man tillsammans provar på något nytt, varför inte ha en vinprovning, åka helikopter, eller gå en stadsvandring.